Pages

Hrvatsko Jedrenje Contiki - Turisticko Vodjenje U Savrementom Turizmu

Turisticko vodjenje u savrementom turizmu

hrvatsko jedrenje contiki - Turisticko vodjenje u savrementom turizmu

hrvatska jedrilica katarina linija, jedreći Hrvatskom i Grčkom, paket aranžman za jedrenje u Hrvatskoj, parovi jedrenje na ljetovanju, tjedan jedrenja u hrvatskoj, jedriličarski praznici u Hrvatskoj 2030, plovidba hrvatskom listopadom, jedreći Hrvatskom kamo ići, jedrenje vikend hrvatska, jedrenje hrvatskom kolovozom, dozvola za jedrenje hrvatska, troškovi plovidbe Hrvatskom, plovidba kraj zadarske hrvatske, jedriličarski praznici u Hrvatskoj 2024, ploveći hrvatskim otocima, ploveći iz Hrvatske do Grčke, jedreći hrvatskom bareboat, jedrenje hrvatska grupa, ploveći hrvatskom dubrovnikom do split, hrvatska jedrilica pilot knjiga,

Uživajte u panoramskom pogledu na grad koji je zidan, plivajte od pješčanih plaža, uživajte u ručku u lokalnoj konobi i još mnogo toga. Kupite se u prekrasnim uvalama, pješčanim plažama i otkrivajte povijesne spomenike i male zavjetne crkve iz udobnosti vlastitog privatnog jedrilice. Dok možete doživjeti najhladnije zime i najtoplija ljeta u Hrvatskoj, more omekšava sve sezone i glatko se spaja prema obalnom kraju.

Također ćete istražiti dubrovačke gradske zidine iz vode. Vaša prva stanica je bujni zeleni otok Koločep, isuviše hrvatski otok, blagoslovljen nasadima naranče i limuna, kao i borovom šumom koja se proteže koliko oči mogu. Kraj rute do završnog dana otoka, Lopud, uživajte u ukusnoj slici nic ručak poslužen na brodu.

Istražite netaknute plaže, izvanredne ruševine, borove šume bez slike i vrtove citrusa. Nije iznenađujuće da je i Dubrovnik bio glavni grad, sam po sebi, danas već izumrle Republike Ragusa. i bio je obogaćen gnoja, i tvrđave Lovrijenac, gdje se dogodio neuspjeli napad na Kraljevo spuštanje (Bitka na Crnoj vodi).

Na krstarenju povratak u Split zaustavit ćete se u Trogiru, poznatom mjestu UNESCO-ve svjetske baštine, gdje ćete imati cca. 1 sat slobodnog vremena. Istražite stari grad Hvara i zaustavite se u kupanju u mirnim uvalama prije nego što se vratite u Split dok sunce zalazi. Posjetite grad Hvar, gdje će vas vodič odvesti u razgledanje i pokazati vam najvažnije atrakcije starog grada.

Opustite se pod zvjezdanim nebom i uživajte u prekrasnom pogledu na dubrovačke utvrde i krovove crvene pločice. To je romantično krstarenje večerom za zalazak sunca u Dubrovniku. Uživajte u panoramskom pogledu na Zelene otoke. Krstarit ćete svim 3 otoka Koločep, Lopud i Šipan , diveći se pogledima na Zelene otoke dok hodate otokom.

hrvatsko jedrenje contiki - Turisticko vodjenje u savrementom turizmu


https://tjedan-jedrenja-hrvatskoj.blogspot.com/
https://luksuzne-jedrilice-hrvatska.blogspot.com/
https://jedrenje-na-hrvatsk.blogspot.com/
https://jedrenje-hrvatska-zabava.blogspot.com/
https://hrvatsko-jedrenje-luksuz.blogspot.com/
https://hrvatska-jedrilica.blogspot.com/
https://yachtsailingcroatia.wordpress.com
https://sailingweekcroatia.wordpress.com

Yacht in Europe

Jedrenje Hrvatska Zabava - CROATIA YACHT SAILING.. Online information about yacht croatia charter, yacht croatia holiday, yacht croatia ultra, yacht croatia may, yacht croatia sail, when is yacht week croatia, yacht week croatia 2017 dates, yacht week 2017 dates, yacht week croatia ultra, yacht week croatia reviews, sailboat vacation croatia

Tidak ada komentar:

Posting Komentar